Energie
259 kcal
Vetten
23.5 g
Verzadigde vetzuren
16.1 g
Koolhydraten
7.4 g
Suikers
3.9 g
Vezels
1.5 g
Eiwitten
Zout
0.7 g
Verwijder de houterige uiteinden van de asperges.
Hak de asperges en de courgette in stukjes.
Verwarm de olijfolie in een pan en stoof de groenten aan.
Voeg de currypasta toe en laat 1 min. bakken.
Voeg de kokosmelk, het water en de vissaus toe. Laat alles 7 à 8 min. sudderen.
Mix de soep in een blender en kruid met peper en zout.
Verwijder de zaden uit het pepertje en snij in dunne schijfjes.
Versier de soep met enkele schijfjes peper en een paar blaadjes koriander.
Serveer met een partje limoen.
Witte wel, groene niet. Kort koken volstaat om hun intense smaak en textuur te bewaren.