Baghrir-pannenkoekjes.

nutriscore
Baghrir-pannenkoekjes
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

427 kcal

Vetten

1.6 g

Verzadigde vetzuren

0.2 g

Koolhydraten

89.8 g

Suikers

22.5 g

Vezels

2.7 g

Eiwitten

11.9 g

Zout

1.4 g

Bereidingswijze

  1. Mix alle ingrediënten en 50 cl lauw water (voor 4 personen) 3 min. in een blender (of met een staafmixer).

  2. Laat het deeg 15 min. rusten tot er belletjes aan het oppervlak ontstaan.

  3. Bak ‘pannenkoekjes’ van het beslag: doe wat beslag in de pan, laat bakken tot er gaatjes ontstaan en de bovenkant droog is. Je hoeft de pannenkoekjes niet om te draaien. Haal uit de pan en leg op een bord. Dek af met een propere keukenhanddoek, zo blijven ze lekker zacht en warm.

  4. Serveer de pannenkoekjes met de honing.