BBQ-worst met aardappelsalade.

nutriscore
BBQ-worst met aardappelsalade
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

710 kcal

Vetten

49.2 g

Verzadigde vetzuren

12.8 g

Koolhydraten

27.7 g

Suikers

8.7 g

Vezels

8.4 g

Eiwitten

34.6 g

Zout

3.9 g

Bereidingswijze

  1. Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Laat afkoelen en pel.

  2. Kook intussen de boontjes 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  3. Snipper de lente-uitjes fijn, prak het gekookte ei met een vork en snij de augurk in kleine stukjes. Meng alles onder de aardappelsalade. Kruid met peper en zout.

  4. Snij de cocktailtomaten in 2 en meng met de fijngeprakte feta onder de bonen. Kruid met peper.

  5. Bestrijk de barbecueworsten met de olijfolie en bak ze 10 min. op een matig warme barbecue op direct vuur. Draai regelmatig om.