Bruschetta met aardbeien, geitenkaas en honing.

nutriscore
Bruschetta met aardbeien, geitenkaas en honing
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

369 kcal

Vetten

12.6 g

Verzadigde vetzuren

3.8 g

Koolhydraten

53.1 g

Suikers

17.1 g

Vezels

2.5 g

Eiwitten

9.7 g

Zout

1.3 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snij de ciabatta in schuine sneetjes. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Bak 4 min.

  3. Snij intussen de aardbeien in plakjes en rits de tijm van de takjes.

  4. Haal de ciabatta uit de oven en zet de grillfunctie op. Leg een beetje geitenkaas op de ciabattasneetjes. Leg er plakjes aardbei op en verkruimel er de rest van de geitenkaas over. Bestrooi met tijmblaadjes en bedruppel met de honing.

  5. Plaats nog 4 min. onder de grill.