Energie
852 kcal
Vetten
39.2 g
Verzadigde vetzuren
16.8 g
Koolhydraten
84.3 g
Suikers
17.8 g
Vezels
9.1 g
Eiwitten
3.5 g
Zout
Snij de halloumaki in plakjes van ± 1 cm.
Besmeer de filets met 1/3 van de olijfolie.
Snij de tomaten in 4 en marineer in de rest van de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
Gril de plakjes halloumaki 2 à 3 min. aan elke kant op de BBQ of in een grillpan.
Bak de gemarineerde filets 12 à 14 min. op de BBQ. Draai regelmatig om. Snij in schijfjes.
Gril de maïs 3 à 4 min. aan alle kanten op de BBQ of in een grillpan. Wrijf elke kolf in met 1 el boter en kruid met peper en zout.
Doe de parelcouscous, de rucola en de tomaten in een grote schaal. Schik er de plakjes kaas en schijfjes filet op en serveer met de gegrilde maïs.