Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en daarna in stukjes.
Snij de limoen in partjes.
Snij de harde steeltjes van de waterkers.
Snij de avocado in 2, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in fijne
blokjes.
Haal de pitten uit de granaatappel.
Bereiding (15 min.)
Bereid de couscous (kooktijd: zie verpakking). Roer los met een vork.
Kook intussen de broccolini 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten
water. Giet af.
Meng de granaatappelpitten, de komkommer- en avocadoblokjes
onder de couscous. Breng op smaak met 1/3 van de olijfolie, peper en
zout. Meng er voorzichtig de waterkers onder.
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kabeljauwhaasjes
3 à 4 min. aan elke kant.
Werk de couscoussalade af met de kabeljauw en de broccolini en
serveer met een partje limoen.