Energie
573 kcal
Vetten
32.6 g
Verzadigde vetzuren
10.6 g
Koolhydraten
31.7 g
Suikers
7.4 g
Vezels
3.8 g
Eiwitten
36.2 g
Zout
5 g
Snij de venkel in de lengte in 4, verwijder de harde kern en snipper fijn.
Rooster de hazelnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof.
Snij de ongeschilde peer in de lengte in 4 en daarna in plakjes. Snij de randjes van de kaas.
Doe de rucola, de peer en de venkel in een slakom en meng er de vinaigrette onder. Kruid met peper en zout en bestrooi met de hazelnoten.
Vul de gourmetpannetjes met de bakaardappelen en leg er een sneetje kaas over. Laat bakken tot de kaas gesmolten is.
Vet intussen de bakplaat van het gourmetstel in met de olijfolie en bak het vlees.