Energie
482 kcal
Vetten
21.9 g
Verzadigde vetzuren
5.8 g
Koolhydraten
39.6 g
Suikers
5.6 g
Vezels
5.9 g
Eiwitten
28.5 g
Zout
1.7 g
Kook de tarwe gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Snipper intussen de dragon fijn en meng met de mayonaise, de Griekse yoghurt, de wittewijnazijn en de tomatenpuree. Kruid met peper en zout.
Verwijder het buitenste blad van de venkel en snij in de lengte in 4. Verwijder de harde kern. Snij in fijne reepjes.
Snij de rode uien in heel fijne ringen.
Verhit de boter in een pan en bak de heekfilets ± 3 min. aan elke kant.
Meng de tarwegraantjes met de venkel en de rode ui.
Serveer de venkelsalade in een diep bord, schik er een stukje vis op en serveer er de dressing bij.