IJstaart met Oreo en karamel.

nutriscore
IJstaart met Oreo en karamel
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

557 kcal

Vetten

24.9 g

Verzadigde vetzuren

13.7 g

Koolhydraten

73.3 g

Suikers

63.5 g

Vezels

1.5 g

Eiwitten

9 g

Zout

0.5 g

Bereidingswijze

  1. Haal het ijs 10 min. vooraf uit de diepvries.

  2. Hak intussen de pindanoten grof en hak de Oreo’s in stukken.

  3. Hou wat koekjes, nootjes en karameltopping opzij voor de afwerking.

  4. Leg een vel bakpapier in een cakevorm. Schep een laagje ijs in de cakevorm en duw aan met een lepel. Bestrooi met wat pindanoten en koekjes en verdeel er wat karameltopping over. Schep er weer een laagje ijs op tot de cakevorm vol is en druk goed aan

  5. Plaats minstens 6 uur in de diepvries. Werk voor het serveren af met de rest van de koekjes, nootjes en karameltopping.