Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en pers daarna de citroen.
Snipper de rode ui fijn.
Bereiding (20 min. )
Kook de boontjes 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af, spoel
onder koud water en laat uitlekken.
Mix intussen de citroenzeste, het sap, het look, de pijnboompitten, de rucola,
2/5 van de olijfolie en 2 el water (per 4 personen) tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.
Verhit 1/5 van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 4 à 5 min.
goudbruin, kruid met peper en zout.
Verhit in de kookpot van de boontjes 1/5 van de olijfolie en stoof de rode ui glazig,
voeg de tomaten toe en laat nog 2 min. stoven. Roer om en voeg de boontjes toe.
Kruid af naar smaak.
Kruid de lamskoteletten met peper en zout. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en
bak de koteletten aan beide kanten ± 1,5 min.
Schep de gnocchi op de borden en bedruip met de pesto. Serveer met de
boontjes en koteletten