Energie
629 kcal
Vetten
51.4 g
Verzadigde vetzuren
31.4 g
Koolhydraten
34.6 g
Suikers
37.3 g
Vezels
1.7 g
Eiwitten
6.1 g
Zout
0.1 g
Week de gelatine in een kommetje koud water.
Rasp de schil van de mandarijnen (niet het wit). Pers 1/3 van de mandarijnen.
Verwarm de slagroom met de suiker, de mandarijnzeste en het vanille-extract. Laat langzaam koken tot het dikker wordt.
Warm de melk op tot net onder het kookpunt. Los er de gelatine in op. Meng goed en doe bij het slagroommengsel.
Giet alles door een zeef en doe in vormpjes. Laat 5 u. opstijven in de koelkast.
Verdeel intussen 2/3 van de mandarijnen in partjes.
Versier de panna cotta met de partjes mandarijn en bedruppel met het mandarijnsap.