Lunchbowl met kip, ei en avocado.

nutriscore
Lunchbowl met
kip, ei en avocado
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

552 kcal

Vetten

33.8 g

Verzadigde vetzuren

6.8 g

Koolhydraten

7.2 g

Suikers

7.2 g

Vezels

5.5 g

Eiwitten

51.9 g

Zout

2 g

Bereidingswijze

  1. Bak het spek in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  2. Bak de kipfilet goudbruin in dezelfde pan. Snij in sneetjes.

  3. Kook intussen het ei ± 6 min halfzacht in kokend water. Giet af en laat afkoelen.

  4. Halveer de kerstomaten. Snij de ongeschilde komkommer en het vruchtvlees van de avocado in blokjes.

  5. Pel het ei en snij in 2 . Verdeel samen met de andere ingrediënten over een lunchbox en geef een potje vinaigrette mee.