Omelet met groenten.

nutriscore
Omelet met groenten
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

206 kcal

Vetten

14.1 g

Verzadigde vetzuren

3.8 g

Koolhydraten

4.4 g

Suikers

3.3 g

Vezels

1.7 g

Eiwitten

13.6 g

Zout

1.1 g

Bereidingswijze

  1. Snij alle groenten in kleine blokjes.

  2. Verhit de helft van de olijfolie in een wok of grote pan en roerbak de groenten ± 3 min.

  3. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan en bak nog 2 min.

  4. Klop de eieren los met peper en zout. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en voeg de eieren toe. Bak goudbruin aan beide kanten.

  5. Verdeel de groenten over de helft van de omelet en vouw de andere helft eroverheen. Werk af met wat rucola.