Ovenschotel met gnocchi, spinazie, tomaat en mozzarella.

nutriscore
Ovenschotel met gnocchi, spinazie, tomaat en mozzarella
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

725 kcal

Vetten

31.4 g

Verzadigde vetzuren

11.3 g

Koolhydraten

75.5 g

Suikers

4.4 g

Vezels

6.7 g

Eiwitten

32 g

Zout

2 g

Bereidingswijze

  1. Kook de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking).

  2. Verwarm intussen de oven voor op 200 °C.

  3. Snij de tomaten en de mozzarella in dunne plakken.

  4. Laat de spinazie slinken in een kookpot zonder vetstof, doe in een vergiet en laat uitlekken. Kruid met peper en zout.

  5. Giet de gnocchi af en doe ze in een ovenschaal. Meng er de pesto en wat peper onder. Verdeel er de spinazie over en leg er de plakjes tomaat en mozzarella afwisselend bovenop. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper, zout en de Italiaanse kruiden.

  6. Bak ± 15 min. in de voorverwarmde oven.