Energie
483 kcal
Vetten
32.5 g
Verzadigde vetzuren
11.8 g
Koolhydraten
6.1 g
Suikers
5.8 g
Vezels
2.6 g
Eiwitten
40.1 g
Zout
1.2 g
Verdeel de tomaten in 8 kleine trosjes (per 4 personen).
Snij de zoete puntpaprika’s in de lengte in 4, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in dunne reepjes.
Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 2 en daarna in dunne plakjes.
Snij de citroen in dunne schijfjes.
Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie (per 4 personen).
Verdeel er de courgette, de paprika en de kruidenboter over.
Leg er de zalm en 2 schijfjes citroen op. Verdeel er de tomaatjes rond en plooi mooi dicht.
Bak 12 à 15 min. op de BBQ.