Romige vegetarische stukjes met Griekse pasta en broccoli.

nutriscore
Romige vegetarische stukjes met Griekse pasta en broccoli
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

799 kcal

Vetten

36 g

Verzadigde vetzuren

15.3 g

Koolhydraten

79 g

Suikers

3.6 g

Vezels

6.2 g

Eiwitten

36.9 g

Zout

2.6 g

Bereidingswijze

  1. Snij de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snij in fijne staafjes.

  2. Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking ). Giet af.

  3. Doe ondertussen de broccoliroosjes in een hoge braadpan en overgiet met de room. Laat 10 min. garen. Roer er na 5 min. de vegetarische stukjes onder.

  4. Roer de mosterd onder de saus en kruid met peper en zout.

  5. Verdeel de pasta over de borden en serveer met de vegetarische stukjes en romige broccoli.