Energie
386 kcal
Vetten
20.6 g
Verzadigde vetzuren
3.6 g
Koolhydraten
28.3 g
Suikers
6 g
Vezels
7.9 g
Eiwitten
17.9 g
Zout
2.9 g
Snipper het bieslook en de rode ui fijn.
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij in 2.
Snij de rode paprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in reepjes.
Kook de krielaardappelen 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot, stoof de paprika en de aspergepunten 3 min. Voeg de prinsessenbonen toe en stoof nog 2 min.
Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise, het bieslook en de rode ui. Kruid met zwarte peper.
Doe de krielaardappelen in een serveerschaal en meng er de dressing en de groenten onder.
Verhit de resterende olijfolie in een grillpan of een pan met antiaanbaklaag en bak de scampibrochettes anderhalve min. aan elke kant.