Energie
711 kcal
Vetten
40.2 g
Verzadigde vetzuren
17.5 g
Koolhydraten
56.2 g
Suikers
10.2 g
Vezels
11.2 g
Eiwitten
25.7 g
Zout
3.5 g
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Snipper intussen de ui en het knoflook fijn. Snij de broccoli in roosjes, schil de wortelen en snij in fijne schijfjes.
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Roer er de rodecurrypasta onder en laat 1 à 2 min. mee bakken.
Overgiet met de kokosmelk, de sojasaus en roer er de broccoliroosjes en de wortelschijfjes onder. Laat 10 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
Roer er de tofoe onder en laat nog ± 5 min. mee warmen. Serveer met de Thaise rijst.