Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in
blokjes.
Snipper de koriander fijn, maar hou een paar blaadjes apart voor de
afwerking.
Spoel de kikkererwten en de maïs onder koud water en laat uitlekken.
Pers de limoen.
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met wat
limoensap.
Bereiding (20 min.)
Verhit 2/3 van de olijfolie in een kookpot en roerbak de paprikablokjes 3 à
5 min.
Kook de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
Roer los met een vork en meng er de paprikablokjes, de
maïs, de kikkererwten en de avocado onder. Breng op
smaak met de rest van het limoensap, de fijngesnipperde
koriander, peper en zout.
Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en
bak de scampi goudbruin (instructies: zie verpakking).
Schik de scampi op de taboulé en werk af met de
korianderblaadjes.