Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Snij intussen de ongeschilde komkommer in 2. Schraap de pitten eruit met een lepel en snij
in gelijke staafjes. Rasp de gember en snij de lente-ui in ringen. Snij de wortelen in blokjes
van 1/2 cm en hak de koriander grof. Pers de limoen.
Verhit 1/3 van de olijfolie in een hoge pan of wok en bak de komkommer en de helft van de
gember ± 2 min. Besprenkel met de helft van de sojasaus en het limoensap. Meng onder de
oosterse rauwkost.
Verhit 1/3 van de olijfolie in dezelfde pan en bak de rest van de gember, de lente-ui en de
wortelen ± 5 min. Besprenkel met de rest van de sojasaus en meng er de koriander en de
noedels onder. Warm nog 1 min. op.
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de wagyu 2 min. aan elke
kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Verlaag het vuur en laat eventueel verder
garen naar smaak. Snij in lange repen.