Snij de mango en de helft van het aantal avocado's in kleine blokjes en snij de andere avocado's in dunne plakjes.
Besprenkel met het sap van een halve limoen.
Snipper de rode ui fijn.
Snij 1/3de van de ongeschilde komkommer in fijne schijfjes en de rest in blokjes.
Bereiding (15 min. )
Pers de helft van het aantal limoenen boven de zure room. Meng en kruid met peper en
zout.
Meng de avocado-, komkommer- en mangoblokjes samen met de rode ui. Kruid met
peper en zout.
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zalmburgers goudbruin aan
elke kant (baktijd: zie verpakking).
Warm de broodjes op zoals aangegeven op de verpakking. Snij open en besmeer de
onderste helft met de zure room. Leg er de zalmburger, enkele komkommerschijfjes
en de plakjes avocado op. Werk af met wat microgroenten (hou een beetje apart).
Werk de salsa af met de rest van de microgroenten en serveer samen met de zalmburger.