Energie
626 kcal
Vetten
38.4 g
Verzadigde vetzuren
7.1 g
Koolhydraten
23.7 g
Suikers
4.2 g
Vezels
3.7 g
Eiwitten
44.8 g
Zout
1.4 g
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bedek een ovenplaat met bakpapier.
Schil intussen de groene asperges vanaf het midden en verwijder het harde uiteinde. Snij in 4.
Leg de zalm, de tomaten en de asperges op de bakplaat. Besprenkel met de olijfolie, kruid met peper en zout en zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
Kook intussen de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Warm de bearnaisesaus op (instructies: zie verpakking).
Verdeel de tarwegraantjes over diepe borden, leg er een stuk zalm, enkele asperges en tomaten op. Serveer met de bearnaisesaus.