Wrijf de ongeschilde zoete aardappelen goed schoon en wikkel elke aardappel in 2 vellen
aluminiumfolie.
Snipper de verse kruiden fijn (hou een beetje apart voor de afwerking).
Snipper de sjalot en het look fijn.
Snij de rode ui in ringen.
Bereiding (15 min. + 30 à 45 min. op de BBQ)
Bak de zoete aardappelen 30 à 45 min. op de buitenkant van een matig warme BBQ of in
een voorverwarmde oven op 180 °C.
Bak intussen de vis 4 à 6 min. aan elke kant op de BBQ in de aluminium schaal.
Doe intussen de sla in een kom en leg er de ringen rode ui op.
Maak de salsa verde: meng de kruiden met de sjalot en het look. Breng op smaak met
de mosterd, de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout.
Snij de zoete aardappelen een beetje open en lepel er wat zure room op. Werk af met de
rest van de verse kruiden of de kruidenmix uit de verpakking, peper en zout. Serveer met
de vis, de salsa verde en de salade.