Snij het witloof in de lengte in 4 en verwijder de harde kern.
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken van ongeveer 2 cm.
Snij de champignons in kwartjes.
Bereiding (30 min. )
Kook de zoete aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
Pureer en meng met de melk, en 1/4 van de boter. Kruid met peper en zout.
Smelt intussen 1/4 van de boter in een pan en stoof het witloof 8 min.
Kruid met peper, zout en tijm.
Verdeel de honing over het witloof en meng goed. Laat even
karamelliseren en blus met 1 dl water (per 4 personen), laat verder garen tot het
vocht is verdampt.
Smelt 1/4 van de boter in een pan en bak de champignons
op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
Smelt de rest van de boter in een pan en bak de cordon bleus
zoals aangegeven op de verpakking.