Snij de radijzen met nog een beetje groen eraan (± 1 cm) in de lengte in 2.
Snij de venkel in de lengte in 2, verwijder de harde kern en snij de rest in zo fijn
mogelijke plakken.
Snipper het venkelgroen en de peterselie fijn.
Bereiding (25 min. )
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
Snij daarna in kleinere stukken.
Bestrijk intussen de zalm met de helft van de olijfolie, kruid met peper en zout en leg in een ovenschaal.
Plaats ± 12 min. in de oven.
Meng de dragon, de peterselie en de uitgelekte kappertjes onder de venkel.
Meng de rest van de olijfolie, de yoghurt, de mayonaise en de wittewijnazijn onder de aardappelen.
Leg de aardappelen op een serveerschaal, verdeel er de venkel en de radijsjes over en leg er
de zalm bovenop. Trek hem met een vork wat uit elkaar. Werk af met het venkelgroen.