Energie
885 kcal
Vetten
27.8 g
Verzadigde vetzuren
11.1 g
Koolhydraten
81.2 g
Suikers
8.3 g
Vezels
8.5 g
Eiwitten
73.5 g
Zout
4.2 g
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg het gebraad in een ovenschaal en bestrijk met 1/3 van de olijfolie. Bak ± 60 min. in de voorverwarmde oven.
Snij ondertussen de aspergepunten in 3 en de lente-uitjes in fijne ringetjes (hou het wit en groen apart). Snipper het knoflook fijn.
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak het wit van de lente-ui en het knoflook 1 min.
Roer er de asperges en boontjes onder en overgiet met de room. Kruid met peper en zout. Laat ± 8 min. koken.
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Meng de groenten onder de pasta en bestrooi met het groen van de lente-ui. Serveer met sneetjes Ardens gebraad.