Black pepper varkenshaasje met pasta en bloemkool.

nutriscore
Black pepper varkenshaasje met pasta en bloemkool
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

719 kcal

Vetten

22.6 g

Verzadigde vetzuren

8.3 g

Koolhydraten

78.9 g

Suikers

8.4 g

Vezels

9.5 g

Eiwitten

45.3 g

Zout

4.2 g

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter in een braadpan en bak het varkenshaasje goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout. Verlaag het vuur en laat nog ± 20 min. verder garen.

  2. Snij intussen de bloemkool in roosjes en kook ze 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Pluk de blaadjes van het plantje basilicum en snipper de helft fijn.

  5. Meng de tapenade onder de pasta. Roer er daarna de bloemkool en het fijngesnipperde basilicum onder.

  6. Snij het vlees in sneetjes en verdeel samen met de pasta over de borden. Werk af met de blaadjes basilicum en de geraspte kaas.