Broodje vegan schnitzel met kappertjesmayonaise.

nutriscore
Broodje vegan schnitzel met kappertjesmayonaise
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

640 kcal

Vetten

39.7 g

Verzadigde vetzuren

4.8 g

Koolhydraten

43.3 g

Suikers

3.7 g

Vezels

10.8 g

Eiwitten

22.3 g

Zout

3.3 g

Bereidingswijze

  1. Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de sneetjes brood 1 à 2 min. aan elke kant tot ze lekker krokant zijn. Haal uit de pan en hou apart.

  2. Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de schnitzels 5 min. aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  3. Prak ondertussen de kappertjes met een vork en roer onder de mayonaise. Breng ze op smaak met peper en zout.

  4. Leg elke schnitzel op een sneetje brood en schik er de rucola en de halfgedroogde kerstomaten op. Lepel er de mayonaise over en sluit met een tweede sneetje brood. Steek eventueel vast met een prikker.