Caeser salad
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

544 kcal

Vetten

25.7 g

Verzadigde vetzuren

6.9 g

Koolhydraten

19.3 g

Suikers

2.4 g

Vezels

3.2 g

Eiwitten

57.1 g

Zout

2 g

Bereidingswijze

  1. Breng water aan de kook en kook de eieren 10 min. Dompel ze onder in koud water, verwijder de schaal en snij in 4 stukken.

  2. Schil de aardappelen en snij in 4 gelijke stukken. Gaar 10 min. in een bodempje water in de microgolf.

  3. Snij de kipfilet in gelijke stukken. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kip goudbruin. Kruid met kippenkruiden, peper en zout en laat nog 10 min. garen op een zacht vuur.

  4. Maak de blaadjes sla los en verdeel over de borden. Snij de kipfilet in schuine sneetjes en schik over de salade. Bestrooi met de croutons, de aardappelpartjes en de kaasschilfers. Schik er de eitjes rond en lepel er de vinaigrette over.