Chocolade pizza met rood fruit.

nutriscore
Chocolade pizza met rood fruit
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

262 kcal

Vetten

15.8 g

Verzadigde vetzuren

8.4 g

Koolhydraten

25.2 g

Suikers

13.9 g

Vezels

1.8 g

Eiwitten

3.9 g

Zout

0.3 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Rol het bladerdeeg uit en op een bakplaat met bakpapier. Prik met een vork enkele gaatjes in het deeg en plaats 5 à 6 min. in de voorverwarmde oven.

  3. Hak intussen de paaschocolade grof. Hou enkele eitjes apart voor de afwerking. Haal het deeg uit de oven en verdeel de stukjes paaschocolade gelijkmatig over het half gebakken bladerdeeg.

  4. Plaats de pizza 3 à 4 min. opnieuw in de oven. Hak ondertussen de pistachenoten grof.

  5. Haal de pizza uit de oven en smeer de gesmolten chocolade open met een lepel. Verdeel het fruit, de gehakte pistachenoten en enkele chocolade-eitjes over de pizza als afwerking.