Energie
448 kcal
Vetten
30.5 g
Verzadigde vetzuren
15.1 g
Koolhydraten
36.3 g
Suikers
27.9 g
Vezels
5.5 g
Eiwitten
4.3 g
Zout
2.2 g
Verwijder de pitten en witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in kleine stukjes.
Snipper de ui en het pepertje fijn.
Los de blokjes kippenbouillon op in 1/2 L heet water (per 4 personen).
Plet de bananen en meng met het citroensap.
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de paprika’s, de ui en het rode pepertje 5 min. Voeg het kerriepoeder en de kippenbouillon toe.
Laat 15 min. koken.
Voeg de bananen en de room toe en laat nog enkele minuten doorkoken.
Haal van het vuur en mix glad.
Werk af met wat opgeklopte slagroom en kerriepoeder.