Energie
317 kcal
Vetten
13.6 g
Verzadigde vetzuren
6 g
Koolhydraten
34.8 g
Suikers
3.2 g
Vezels
3.4 g
Eiwitten
12.2 g
Zout
2 g
Breng een kookpot met water aan de kook en kook de eieren 9 min.
Pluk intussen de peterselieblaadjes en hak fijn. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Smelt de boter in een pan en bak de champignons 3 à 4 min. Kruid met peper en zout.
Giet de eieren af en koel onder koud water. Snij in 6 partjes en daarna nog eens in 2.
Warm de soep op en bak de broodjes af (instructies: zie verpakking). Werk af met de champignons, de eitjes, de peterselie en een beetje olijfolie.
Vervang de eieren door 6 kwarteleitjes die je 3 à 4 min. kookt.