Gebakken aardappeltjes met kalfschipolata en zomersalade.

nutriscore
Gebakken aardappeltjes met kalfschipolata en zomersalade
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

657 kcal

Vetten

39.6 g

Verzadigde vetzuren

13.9 g

Koolhydraten

44.9 g

Suikers

12.2 g

Vezels

6.2 g

Eiwitten

26.6 g

Zout

2.9 g

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak de aardappelen ± 10 min.

  2. Verhit intussen de boter in een andere pan en bak de chipolata’s 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  3. Snij intussen de rode ui in fijne ringen en meng met de sla en de blauwe bessen.

  4. Serveer de aardappelen met de chipolata en de salade en werk af met de yoghurtdressing.