Energie
501 kcal
Vetten
23.2 g
Verzadigde vetzuren
13.8 g
Koolhydraten
31.4 g
Suikers
3.2 g
Vezels
7.6 g
Eiwitten
38.1 g
Zout
0.8 g
Snij de prei in de lengte in 4, spoel goed onder koud water en snij dan in fijne stukjes.
Verhit de helft van de boter in een kookpot, voeg de prei toe en stoof ± 10 min. Kruid met peper en zout.
Warm intussen de puree op zoals aangegeven op de verpakking.
Snipper het bieslook fijn.
Verhit de rest van de boter in een pan en bak de pladijsfilets 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Voeg het bieslook toe.
Meng de puree met de prei. Verdeel de preistoemp over diepe borden, leg er telkens een stuk vis naast en werk af met de botersaus en bieslook.