Gemarineerde ribbetjes met pasta en mais.

nutriscore
Gemarineerde ribbetjes met pasta en mais
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

743 kcal

Vetten

24.8 g

Verzadigde vetzuren

7.4 g

Koolhydraten

87 g

Suikers

12.4 g

Vezels

7.1 g

Eiwitten

39.4 g

Zout

2.2 g

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  2. Meng intussen 1/3 van de olijfolie met de Italiaanse kruiden en meng onder de maisschijven.

  3. Snipper de rode ui en de peterselie fijn. Snij de puntpaprika in dunne ringen, verwijder de pitten en witte zaadlijsten. Meng onder de pasta samen met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout.

  4. Bak de ribbetjes ± 10 min. aan elke kant op de BBQ. Schik er de mais rond en bak ± 3 min. aan elke kant.

  5. Schik de maisschijven op de pasta en serveer met de gebakken ribbetjes.