Energie
427 kcal
Vetten
7.8 g
Verzadigde vetzuren
1.4 g
Koolhydraten
58.8 g
Suikers
10.7 g
Vezels
5.4 g
Eiwitten
27.8 g
Zout
1.7 g
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken. Snij de ongeschilde komkommers in schijfjes.
Hak de koriander grof en meng met de pompoenpitten.
Bak de scampibrochettes 3 à 4 min. aan elke kant in een (grill)pan of op de barbecue.
Meng intussen de maïs, de ananasstukjes, de rauwkostmix en de komkommerschijfjes.
Verdeel de rijst en de ananas-groentesalade over de borden en leg er een scampibrochette bij.
Serveer de koriander-pompoenpittenmengeling in een apart kommetje.