Gepaneerde kabeljauw met romige spinazie en noedels.

nutriscore
Gepaneerde kabeljauw met romige spinazie en noedels
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

671 kcal

Vetten

30.9 g

Verzadigde vetzuren

10.1 g

Koolhydraten

60.3 g

Suikers

2.9 g

Vezels

4.8 g

Eiwitten

35.7 g

Zout

4.6 g

Bereidingswijze

  1. Hak de spinazie grof en doe in een kookpot zonder vetstof op een middelmatig vuur. Laat slinken.

  2. Kook intussen de noedels gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  3. Giet het overtollige vocht van de spinazie weg en voeg de kokosmelk en de currypasta toe. Meng goed en laat even doorwarmen.

  4. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gepaneerde vis ± 3 à 4 min. aan elke kant. Haal uit de pan en hou warm.

  5. Bak de kappertjes 2 min. in dezelfde pan. Meng er de sojasaus onder en laat nog even doorwarmen.

  6. Meng de noedels onder de spinazie en leg er de vis bovenop. Werk af met de gebakken kappertjes.