Gevulde kipfilet in de airfryer.

nutriscore
Gevulde kipfilet in de airfryer
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

656 kcal

Vetten

39.1 g

Verzadigde vetzuren

14.4 g

Koolhydraten

3.9 g

Suikers

3.3 g

Vezels

1.8 g

Eiwitten

71.3 g

Zout

3.4 g

Bereidingswijze

  1. Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes (2 per persoon).

  2. Snij de kipfilets horizontaal open (tot op 1 cm van de andere kant) en vouw open. Besmeer met de pesto en beleg elke kipfilet met 1 sneetje parmaham en 2 plakjes mozzarella. Vouw dicht en druk stevig aan. Bestrooi met de kippenkruiden.

  3. Plaats de gevulde kipfilets in het mandje van de airfryer en bak 17 min. op 200 °C.

  4. Snij intussen de tomaten in 2 en meng ze met de basilicumblaadjes. Kruid met peper en zout en besprenkel met de olijfolie.

Tip
Wintervariant

Vervang in de winter de tomatensalade door een lekkere stoemp.