Kaas hapje met granaatappelpitjes en rozemarijn.

nutriscore
Kaas hapje met granaatappelpitjes en rozemarijn
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

554 kcal

Vetten

18.4 g

Verzadigde vetzuren

8.1 g

Koolhydraten

79.8 g

Suikers

11 g

Vezels

4.3 g

Eiwitten

15.2 g

Zout

2.2 g

Bereidingswijze

  1. Snij het bovenste van het takje rozemarijn en hou opzij voor de afwerking. Rits de rest van de blaadjes eraf en snipper fijn.

  2. Roer de fijngesnipperde rozemarijn en de rozijnen onder de roomkaas. Leg het geheel op een stuk vershoudfolie. Vouw goed dicht en vorm een bal. Plaats minstens 30 min. in de diepvries.

  3. Rol voor het serveren de kaasbal door de granaatappelpitjes, duw lichtjes aan zodat de pitjes mooi blijven zitten.

  4. Serveer met de koekjes en picos. Werk af met het takje rozemarijn.