Kabeljauwburger met spinaziepuree.

nutriscore
Kabeljauwburger met spinaziepuree
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

511 kcal

Vetten

32.5 g

Verzadigde vetzuren

12.1 g

Koolhydraten

31.7 g

Suikers

4.2 g

Vezels

4.2 g

Eiwitten

20.4 g

Zout

2.5 g

Bereidingswijze

  1. Verhit de arachideolie in een pan en bak de kabeljauwburgers 4 à 5 min. aan elke kant.

  2. Verwarm intussen de spinaziepuree zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Doe de boter en de champignons in een pan en bak 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en voeg de peperroomsaus toe. Laat kort opwarmen.

  4. Verdeel de spinaziepuree over de borden, geef er een kabeljauwburger bij en werk af met de saus.

Tip
Lekker variëren

Probeer dit recept ook eens met een runder- of veggieburger en wortel- of preipuree.