Laat een klein stukje van het loof aan de wortelen en schil ze.
Snij de ongeschilde komkommer in heel kleine blokjes.
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
Snipper het look fijn.
Hak de rozemarijn grof.
Bereiding (25 min. + 15 min. in de oven)
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en
prak fijn. Meng er de komkommer, het look en de Griekse yoghurt
onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Kook intussen de wortelen 8 à 10 min. gaar in
lichtgezouten water (afhankelijk van de dikte).
Giet af.
Schik de wortelen in een ovenschaal en leg er de
kabeljauwhaasjes naast. Besprenkel met de olijfolie,
kruid met peper en de rozemarijn. Bak 15 min. in de
voorverwarmde oven.
Verdeel de kabeljauw met de wortelen over de borden
en lepel er de puree bij. Werk af met de waterkers.