Kalkoencordonbleu met tijmaardappeltjes.

nutriscore
Kalkoencordonbleu met tijmaardappeltjes
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

622 kcal

Vetten

31.2 g

Verzadigde vetzuren

6.7 g

Koolhydraten

51.2 g

Suikers

10.5 g

Vezels

7.7 g

Eiwitten

30.4 g

Zout

3.5 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Schil de wortelen en snij samen met de lente-uitjes in de lengte in 2.

  3. Schik de groenten op een bakplaat met de rozemarijn. Meng er 2 el olijfolie (voor 4 personen) onder en kruid met peper en zout. Bak 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven. Voeg de laatste 10 min. de aardappelen toe.

  4. Verhit 2 el olijfolie (voor 4 personen) in een braadpan en bak de cordon bleus ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  5. Verhit de rest van de olijfolie in een pannetje en stoof de erwtjes 3 à 5 min. Kruid met peper en zout.

Tip
Liever veggie?

Vervang de cordon bleu door een vegetarische kaasschnitzel.