Mihoen met steak en veldsla.

nutriscore
Mihoen met steak en veldsla
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

472 kcal

Vetten

11.9 g

Verzadigde vetzuren

6 g

Koolhydraten

46.7 g

Suikers

1.2 g

Vezels

1.5 g

Eiwitten

44 g

Zout

4.6 g

Bereidingswijze

  1. Snij de steak in fijne reepjes en hak de veldsla grof.

  2. Kook de rijstvermicelli 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en meng met de veldsla. Kruid met peper en zout.

  3. Smelt de boter in een pan en bak de steakreepjes 2 min. op een heet vuur. Kruid met peper en blus met ¾ van de sojasaus.

  4. Verdeel de rijstvermicelli met de veldsla over kommetje en werk af met de reepjes steak en de rest van de sojasaus.

Tip
Probeer dit eens

Dit recept is ook lekker met noedels en spinazie. Nog sesamolie, sesamzaadjes of pinda- en cashewnoten in huis? Gebruik ze als afwerking!