Mozzarellaburger met zomerse nectarine-komkommersalsa.

nutriscore
Mozzarellaburger met zomerse nectarine-komkommersalsa
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

586 kcal

Vetten

33.1 g

Verzadigde vetzuren

8.9 g

Koolhydraten

40.1 g

Suikers

11 g

Vezels

6.8 g

Eiwitten

28.5 g

Zout

3.7 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snij de ijsbergsla in dunne reepjes.

  3. Snipper de rode ui fijn en snij de komkommer en de nectarines in kleine blokjes. Meng met de helft van de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de burgers 3 min. aan elke kant. Zet intussen de broodjes 4 min. in de oven. Snij open.

  5. Besmeer de onderkant van de broodjes met de helft van de guacamole en beleg met de sla, de burger en de rest van de guacamole. Werk af met de komkommersalsa. Sluit het broodje en zet vast met een prikker.