Nacho's op de BBQ
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

356 kcal

Vetten

24 g

Verzadigde vetzuren

10.2 g

Koolhydraten

22 g

Suikers

4 g

Vezels

2.9 g

Eiwitten

11.6 g

Zout

1.9 g

Bereidingswijze

  1. Verdeel de nacho’s over een aluminium schaaltje of vuurvaste schotel voor op de barbecue.

  2. Meng de fajitakruiden onder de bolognesesaus en verdeel over de nacho’s. Bestrooi met de kaas.

  3. Snij de rode ui in ringen en laat de jalapeño's uitlekken. Verdeel over de nacho’s en plaats 15 à 20 min. in een gesloten barbecue of dek af met aluminiumfolie.

  4. Werk voor het serveren af met de guacamole en de zure room.

Tip
Slecht weer vandaag?

Je kan deze nachoschotel ook in de oven bereiden (± 15 min.)