Noedelsoep met ei
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

466 kcal

Vetten

11 g

Verzadigde vetzuren

3 g

Koolhydraten

67.1 g

Suikers

11.7 g

Vezels

9.7 g

Eiwitten

19.7 g

Zout

3.3 g

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren 8 min. in kokend water. Haal ze uit het water en laat lichtjes afkoelen.

  2. Verhit intussen de olijfolie in een wok of grote kookpot en stoof de groenten 3 min. Kruid met peper. Overgiet met 4,5 dl water per persoon en voeg de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat 2 min. koken.

  3. Voeg de noedels toe en laat nog 2 min. koken.

  4. Pel intussen de eieren, snij ze in de lengte in 2.

  5. Schep de noedelsoep in kommetjes en leg in elk kommetje 2 eierhelften met de snijkant naar boven.