Ovenschotel met worst en broccoli.

nutriscore
Ovenschotel met worst en broccoli
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

514 kcal

Vetten

34.6 g

Verzadigde vetzuren

14.6 g

Koolhydraten

15.6 g

Suikers

4 g

Vezels

6.3 g

Eiwitten

31.9 g

Zout

3 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snij intussen de broccoli in roosjes, snipper de ui fijn en snij de worst in stukjes van 2 à 3 cm.

  3. Kook de broccoli 3 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.

  4. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de stukjes worst 3 à 4 min. samen met de ui.

  5. Meng de aardappelblokjes, broccoli, worst en ui in een ovenschaal. Giet er de bechamelsaus over en bestrooi met de kaas. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.