Pers 1/2 citroen (per 4 personen) en snij de andere helft in 4 (per 4 personen).
Snij de preien in de lengte in 2 en daarna in fijne halvemaantjes.
Bereiding (20 min.)
Smelt de helft van de boter in een stoofpot en bak de sjalot glazig.
Voeg de prei toe en laat al roerend 4 à 5 min. stoven. Voeg de spinazie toe
en laat slinken. Bestrooi met de bloem en laat al roerend meestoven.
Overgiet met de room en 1 dl water (per 4 personen). Voeg zwarte peper, zout, nootmuskaat
en het citroensap toe.
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Smelt de rest van de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis 8 à 10 min. goudbruin aan beide kanten. Draai regelmatig om.
Verdeel de pasta over diepe borden, schep er de saus over en
serveer met de vis en het partje citroen.