Paprikamummies
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

369 kcal

Vetten

26.1 g

Verzadigde vetzuren

13.8 g

Koolhydraten

24.8 g

Suikers

3.8 g

Vezels

1.3 g

Eiwitten

7.9 g

Zout

0.9 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snij de paprika's in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in de breedte in 2.

  3. Vul elk stuk paprika met een eetlepel roomkaas. Kruid met zwarte peper.

  4. Snij het bladerdeeg in dunne reepjes van 1/2 cm breed en wikkel rond de paprika's.

  5. Snij de olijven in schijfjes en duw lichtjes in het bladerdeeg voor de oogjes.

  6. Klop het ei los met een vork en bestrijk er de mummies mee. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.