Energie
575 kcal
Vetten
28.7 g
Verzadigde vetzuren
6 g
Koolhydraten
45.8 g
Suikers
4.9 g
Vezels
6.4 g
Eiwitten
30.1 g
Zout
1.2 g
Snipper de sjalot en het look fijn.
Snij de champignons in 2 en de broccoli in kleine roosjes.
Hak de walnootpitten grof.
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 5 min. de broccoli toe. Giet af.
Verhit 2/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het look 1 min.
Voeg de champignons toe en bak ± 5 min. goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
Meng de geitenkaas, de champignons, de walnoten en de gedroogde kerstomaten onder de parelcouscous en de broccoli. Kruid met peper en zout.
Verhit ondertussen de resterende olijfolie in een braadpan en bak het Ardens gebraad 2 à 3 min. aan elke kant.